Bottas Snelste Ronde

In de slotfase van de Grand Prix van Frankrijk werd Valtteri Bottas terugverwezen naar de vierde plek met een flinke voorsprong op de nummer vijf van de race. Dat was aan het einde van de race het verschil tussen Valtteri Bottas op plek vier en Lando Norris op plek vijf.


Thshv Cor7ga M

Toto Wolff gaat praten met Valtteri Bottas over snelste ronde.

Bottas snelste ronde. Lewis Hamilton volgt zijn teamgenoot en eindigt op de tweede plek. Mercedes-coureur Valtteri Bottas snoepte in de laatste ronde van de Grand Prix van Bahrein het extra punt voor de snelste raceronde af van Red Bull Racing-rijder Max VerstappenDe Fin reed in niemandsland op een derde plek en kon zich daardoor veroorloven om in de slotfase een extra stop te maken om verse banden te laten monteren. Ik dacht aanvankelijk dat we stopten voor de snelste ronde maar vervolgens had ook Lewis een grote voorsprong en stopte hij ook.

Toto Wolff zag hoe zijn tweede coureur Valtteri Bottas bijna een puntje afsnoepte van Lewis Hamilton door de snelste ronde te rijden. Snelste ronde Het was een saaie race voor mij. Max Verstappen pakte vanochtend in de eerste vrije training de snelste tijd maar moet het nu doen met de derde tijd.

Ondeugend maar begrijpelijk oordeelt de Mercedes-teambaas die er wel even over gaat babbelen met zijn coureur. Om het verloren punt weer terug te halen moest Hamilton ook een extra stop maken en raceleider Max Verstappen laten gaan. Ik ging niet voor de snelste ronde zei hij.

De snelste ronde van Verstappen wordt afgenomen. Valtteri Bottas speelde een ondersteunende rol in de Grand Prix van Nederland en eindigde als. Bottas deed het toch.

Ik was tijdens mijn eerste ronde aan het pushen. We hebben gegokt en verloren aldus Wolff. Bottas reed met nog drie ronden te gaan op gepaste afstand van Hamilton en had een flinke voorsprong op Pierre Gasly van AlphaTauri.

Valtteri Bottas is de snelste gebleken in de tweede vrije training voor de Grand Prix van Hongarije. Ik was gewoon aan het dollen. Valtteri Bottas eindigde op het podium maar kwam tijdens de Grand Prix van Nederland nooit echt in aanmerking voor de overwinning.

Hamilton wint de race. Waarom Mercedes met Bottas geen gooi naar de snelste ronde deed. Max Verstappen sloot aan op plek twee met een achterstand van anderhalf tiende.

Zeeën aan tijd en ruimte dus om een extra pitstop te maken en het punt voor de snelste raceronde weg te kapen bij Max Verstappen. Dat deed hij tegen de zin van Mercedes-teambaas Toto Wolff die hem en Lewis Hamilton had verboden om voor de snelste ronde te gaan als ze op een podiumplaats lagen. In de week voorafgaand aan de race in Australië bevestigde de FIA dat alle betrokken groepen voor het.

Over het algemeen was hij er alleen maar om Lewis Hamilton te helpen aan de overwinning. Ik ging niet voor de snelste raceronde. In gesprek met Jack Plooij van Ziggo Sport gaat Bottas in op het negeren van de opdracht van zijn team.

Valtteri Bottas kreeg zondag een extra punt tijdens de Grand Prix van Australië omdat hij de snelste ronde reed. De wedstrijdleiding gaf na de inhaalactie van Pérez wel aan dat de Mexicaan en Bottas under investigation waren maar een penalty bleef uiteindelijk uit. De eerste vrije training voor de Grand Prix van België zit erop en Valtteri Bottas heeft met een ronde van 145199 de snelste tijd op de klokken weten te zetten.

Bottas ging er in parc ferme niet diep op in. Ik dacht dat er in bocht 14 geen tracklimits waren reageert Verstappen. Bottas blij met P3 ondanks verliezen snelste ronde.

Bottas kende over het algemeen een vrij anonieme race en moet het doen met een derde plek. Het team haalde hem naar binnen en eenmaal weer terug op de baan kreeg Bottas te horen dat hij niet de snelste rondetijd moest gaan klokken. Had Lewis een punt kunnen kosten Uitgegeven door Bart 6 september 2021 1359 Print artikel.

Bottas over snelste ronde. Eerste vrije training Grand Prix België. Ik bleef pushen en probeerde een één-stopper met een lange eerste.

Toch kwam de Fin niet naar binnen om nog een punt te pakken voor de snelste ronde op verse banden. Ik hoorde ze wel maar ik pushte gewoon in sector één en sector twee maar in sector drie liet ik het gas wat los zo vertelt hij. Bottas was er eerst van overtuigd dat Mercedes hem een extra pitstop liet maken om de snelste ronde te rijden.

Het was balanceren tussen een penalty of de snelste ronde. Hij reed de op dat moment rapste tijd van de wedstijd. Op het einde kaapte hij echter het punt voor de snelste raceronde.

Verstappen krijgt het pas te horen tijdens het interview met Paul di Resta. Hij ging te wijd in bocht 14 waardoor Bottas het extra puntje krijgt voor de snelste ronde. De keuze van Mercedes om Bottas niet naar binnen te halen pakte daardoor verkeerd uit.

Bottas die naar Alfa Romeo verkast doet wenkbrauwen fronsen bij Mercedes nadat hij even snelste ronde van Hamilton afsnoept. Valtteri Bottas snelste in VT2 Verstappen pakt derde tijd. Bottas pakte de snelste raceronde niet af.

Ik ging niet voor de snelste ronde. Bottas de snelste Verstappen sluit aan. Wel zette hij nog een snelste ronde in op het einde tegen de instructies in van zijn team.

Bottas zat Mercedes te plagen met snelste ronde. Helaas was er voor mij niet meer mogelijk. We probeerden het met één pitstop uit te rijden maar zijn aan het einde voor de zekerheid toch nog maar voor een extra stop gegaan zegt Bottas na afloop van de race.

Over de reden van die laatste pitstop ontstond nogal wat verwarring.


Bbx9bycq7mqrbm


Ffke8n0 Kcbe9m


Bottas Rijdt Snelste Tijd In Eerste Training Frankrijk Verstappen Derde Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Tea6h1sdzm6 Km


Bottas Schuldbewust Crash In Eerste Ronde Was Mijn Fout


Tea6h1sdzm6 Km


I2hkr46f9batgm


Cq9ycikvt80cnm


Tea6h1sdzm6 Km


Ssqfed3zerd4om


Tvs Zk0x67hpkm


Mz1vgq 9ndx Nm


Cq9ycikvt80cnm


Cq9ycikvt80cnm


3ghcqfkbzqo9em


Yd0brhaxwakqbm


C41ube298rfiim


Cq9ycikvt80cnm


Hn Hfooad5bscm

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel